Facebook

Cikkek

Tisztelt látogató!

Örömmel köszöntelek az oldalon,néhány sorban ismertetném, hogy mi volt a célunk ennek a szakmai jellegű portálnak a létrehozásával.

Léteznek már vadászati témákkal foglalkozó, fegyverekkel, lőszerekkel, optikákkal foglalkozó oldalak, de eddig a nagy távolságú vadászat és lövészet mindenhol mostoha gyerekként volt kezelve. Ez egy kicsit érthető is, hiszen ahhoz hogy valaki megértse és elfogadja a létjogosultságát annak foglalkoznia kell vele, gyakorolni,tesztelni,és olyan felszereléssel rendelkeznie ami alkalmas a feladatra.


Ezért is állok mindig értetlenül azon emberek kijelentései előtt, akik teljes meggyőződésse lmondanak negatív véleményt vagy kritikát olyan dolgokról amit sohasem próbáltak.Tehát azokra számítunk, akiket érdekel a téma vagy van tapasztalatuk, kérdésük. Várom a beszámolókat amit szívesen megosztanátok vadászatokról,lövészetekről, versenyekről, tapasztalatokat az újratöltésről, kaliberekről, fegyverekről. Hiszem, hogy létre lehet hozni egyolyan közösséget ahol minden hátsó szándék nélkül, anyagi vagy egyébb haszonszerzés motivációja nélkül lehet elfogulatlan, szakmailag megalapozott beszélgetéseket folytatni, ahol az adott témában hiteles, eredményeket felmutatni képes személyek lehetőleg a nevüket is vállalva mondanak véleményt.A Fórum keretein belül lehetőség nyílik a kérdések megtárgyalására, de fogadjuk el hogy nemlesz teljes egyetértés minden témában.És ez így van rendjén.

Tógyer Imre
SzerkesztőKeresés folyamatban...
Rendezvények
Minősítő verseny, Vadászverseny2015-03-25 19:44:14  Május 16. 09.00.-tólMinősítő verseny,100m., + Precíziós verseny
  Május 17. 09.00-tólVadászverseny I.forduló
BRSE Precíziós verseny2015-03-25 19:43:09Április 11. 09.00.-tólMinősítő verseny, 100m., +Precíziós verseny