Facebook

Cikkek
Főleg katonai – rendvédelmi felhasználásra készült,civilek számára is megvásárolható termékeket gyártanak.Termék palettájukról érdemes kiemelni a fegyvertáskákat,hátizsákokat melyeket nagyon erős, strapabíró kivitelben készülnek.


A saját használatban lévő, hátizsákként hordható fegyvertáskát fogom bemutatni először.2 db távcsővel felszerelt fegyvert lehet benne biztonságosan szállítani, az őket elválasztó vastag, bélelt anyag erős Kordúra szövettel burkolt,ellenáll a kopásnak, nem szakad ki, nem akadnak bele a fegyver és távcsőkiálló részei. A betét stabilan áll, nem fordulhat elő hogy összecsúszva a két fegyver vagy optika összeérjen, ezáltal károsodjanak.

Image titleMindkét rekeszben külön rögzítőhevederek vannak, feladatuk megakadályozni, hogy a fegyverek elcsúszkáljanak a tokon belül. Egyik részben 2 darab, a másikban 1 darab belső zseb található, méretük megfelelő hogy nagyobb tárgyakat pl bipod, tartalék tár stb is kényelmesen tárolhassunk bennük. A molle rendszerű rögzítő fülek nagyon sok lehetőséget kínálnak a belső tér saját ízlésünk szerinti kialakítására.

Image title


A középen végigfutó húzózár segítségével nagyon gyorsan nyithatjuk teljesen kétfelé atokot és férhetünk hozzá a fegyverekhez, bezárás után rögzítőpatentekkel biztosíthatjuk le kinyílás ellen, illetve a két húzózárat le is bírjuk lakatolni.

Az egyik oldalon található a két heveder amivel hátizsákként funkcionál, a másik oldalontalálható a négy darab külső zseb.Ezek a zsebek hihetetlen mennyiségű kütyüt el bírnak nyelni, felsorolom, hogy mit tartok bennük – de még lehetne pakolni őket.


- 2 db 50 lőszer befogadására alkalmas műanyag tárolódoboz

  • elektromos fülvédő

  • bipod

  • 2 készlet hatszög kulcs

  • kesztyű

  • távmérő

  • gumipók

  • szélmérő kombi Kestrel

  • ballisztikai táblák

  • 1,5 literes víz

Ha olyan helyre megyünk ahol nagyobb távokat kell megtenni belefér az esőruha is.Rendesen megpakolva a teljes súly 25-35 kg, a hátamra véve elég könnyű vele a mozgás nem ér lea lábamig és nem emelkedik túl magasra sem – ha nagyon magas össze vissza rángatja az embert -tehát kondiciótól függ hogy mennyit tudunk gyalogolunk vele, a táska bírni fogja.
Keresés folyamatban...
Rendezvények
Minősítő verseny, Vadászverseny2015-03-25 19:44:14  Május 16. 09.00.-tólMinősítő verseny,100m., + Precíziós verseny
  Május 17. 09.00-tólVadászverseny I.forduló
BRSE Precíziós verseny2015-03-25 19:43:09Április 11. 09.00.-tólMinősítő verseny, 100m., +Precíziós verseny