Facebook

Fórum szabályzat
A longrangeshooting.hu oldal fórumát a regisztrált felhasználok saját felelősségükre veszik igénybe.
Az internetes fórumok jellegükből adódóan névtelenséget biztosítanak felhasználóiknak. Bizonyos megkötésekkel minden felhasználó olyan álnevet ("nicket") választhat magának, amilyet csak akar. 

Megkötések:
  • obszcén vagy trágár kifejezés
  • rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés
  • burkolt, vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető nick
  • megbotránkoztató, provokáló nick
  • pártokhoz, politikai szervezetekhez köthető nick
  • más jogos, és méltányolható érdekeit sértő név
  • szándékosan mások nickjét meghamisító név
  • illegális tevékenységre utaló hozzászólások
Amennyiben bebizonyosodik, hogy valaki egyszerre több felhasználónevet használ, az kitiltást kap az összes általa valaha regisztrált felhasználónévre! E szabály alól kivételes esetben felmentés kérhető a fórum moderátorától.

A felhasználók saját személyes adataikat az "Adatlap" rovatban tüntethetik fel, amely adatokat később saját maguk bármikor módosíthatják, illetve törölhetik. Felhívjuk a felhasználók figyelmét , hogy az email címük a regisztrációt követően bárki számára megtekinthető lehet (ha engedélyezi)! Amennyiben ez valakit is zavar kérjük használjon másodlagos mail címet vagy ne tegye publikussá e-mail címét! Az Long Range Shooting Portál a fórum "Adatlap" rovatban közzétett adatok valóságtartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. 
A Long Range Shooting Portál nem vállal felelősséget romboló jellegű programok, alkalmazások - például: vírusok, férgek, makrók, továbbá az egyéb, fel nem sorolt programok, alkalmazások - okozta károkért, bár a lehetőségeihez mérten mindent megtesz ezek elkerülése, kiszűrése érdekében. 
A fórumokban megjelenő hozzászólások és képek csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le, terjeszteni csak előzetes hozzájárulással lehet. 
A Long Range Shooting Portál kijelenti, hogy ügyfelei adatait és bizalmas információit az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeli. Adatvédelmi és adatkezelési elveink kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 


MODERÁCIÓ

A szolgáltatásaink részét képező fórumot minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A hozzászólások tartalmáért a Long Range Shooting Portál semmilyen felelősséget nem vállal; azonban ha az adott hozzászólás saját vagy más jogos érdekeit, illetve közérdeket sért, azt indoklás nélkül törölheti, és a tartalom elhelyezőjétől kára megtérítését követeli. 
Kérjük, hogy hozzászólásai megtétele előtt minden felhasználónk alaposan és körültekintően mérlegelje mit, milyen formában tesz közzé.

1. Tilos az illegális tevékenységre, illetve a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbújtó hozzászólások közzététele.

2. Tiltott az obszcén vagy trágár kifejezések használata. A magyar nyelv gazdag, nemtetszésünket kultúráltan is kifejezhetjük.

3. Tilos a fórumon mások személyes adatainak közzététele az illető kifejezett jóváhagyása nélkül. Tipikusan ilyen adat például mások valódi neve, képmása, címe, magán és munkahelyi e-mail címe, telefonszáma.

4. Szándékos topikrombolás törléssel, súlyosabb esetekben kizárással jár.

Keresés folyamatban...
Rendezvények
Minősítő verseny, Vadászverseny2015-03-25 19:44:14  Május 16. 09.00.-tólMinősítő verseny,100m., + Precíziós verseny
  Május 17. 09.00-tólVadászverseny I.forduló
BRSE Precíziós verseny2015-03-25 19:43:09Április 11. 09.00.-tólMinősítő verseny, 100m., +Precíziós verseny